Wanneer je aan de slag gaat als Onafhankelijk Zelfstandig BrokkenPiloot bepaal je uiteraard zelf hoe je dit binnen de kaders van de BrokkenPiloten-formule wilt gaan doen. Om je op weg te helpen hebben wij een aantal trainings- en begeleidingsmogelijkheden van 4 weken ontwikkeld, waardoor jij op de meest effectieve manier aan de slag kunt en tijdens deze 4 weken al geld gaat verdienen.

Je hebt de keuze uit 4 verschillende pakketten. Afhankelijk van het gekozen pakket zul je meer of minder tijd vrij moeten maken, maar neemt de resultaatverwachting exponentieel toe. En het mooie is dat de resultaten die je in de eerste 4 weken boekt, daarna met vaste regelmaat terug zullen komen. We werken immers aan een langdurige relatie met een klant, zodat je als BrokkenPiloot daar met vaste regelmaat de bestellingen kunt afleveren.

Aan jou de Keuze!

Alle pakketten bevatten de 4 weekse starterstraining, waarbij je één keer per week een training ontvangt met bijbehorend materiaal en opdrachten. Tevens kun je wekelijks deelnemen aan het BrokkenPilotenWebinar, waarbij verschillende onderwerpen besproken worden en je live vragen kunt stellen. Natuurlijk kun je ook altijd je vragen stellen via de mail en krijg je in principe binnen 24 uur antwoord.

Bij de pakketten 1G en 2G ligt het accent op klantenwerven en hoef je pas brokken te bestellen nadat je er een klant voor hebt. Hiermee voorkom je dat je voorraad aanlegt, waarvoor nog geen klanten zijn. Pakket 2G heeft daarbij als voordeel dat je wel gelijk professioneel naar buiten kunt treden met je eigen e-mailadres en webpagina op de site van uwbrokkenpiloot.nl.

Bij de pakketten 3G en 4G ontvang je een pakket aan brokken met een verkoopwaarde van € 95,- + een aantal proefzakjes en ander ondersteunend materiaal. Voordeel hiervan is dat je direct producten kunt laten zien, proeven en verkopen. Bij deze pakketten ontvang je gedurende de eerste 4 weken ook een extra korting op de eventuele verzendkosten van een bestelling.

En wanneer je voor pakket 4G kiest, ontvang je daar tevens een half uur per week persoonlijke training en coaching van mij bij.

Het is aan jou hoe jij je start wilt maken en of je kiest voor de rustige aanpak of dat je er vol voor wilt gaan en in je business wilt investeren. Bij enige twijfel raad ik je aan met pakket 1G te beginnen. Je ontdekt dan heel snel of het BrokkenPiloot zijn iets voor je is, zonder ook maar 1 cent te hoeven investeren. Wil je echter snel resultaat boeken, raad ik je aan te kiezen voor minimaal pakket 3. De keuze is aan jou. Hieronder nog even een overzicht van de pakketten.

1G

2G

3G

4G

4 weekse starterstraining

X

X

X

X

Wekelijks webinar

X

X

X

X

Vraag en antwoord via mail

X

X

X

X

Toegang online gedeelte

X

X

X

Eigen webpagina

X

X

X

Eigen uwbrokkenpiloot email

X

X

X

Kennismakingspakket t.w.v. € 95,-

X

X

Persoonlijke coaching

X

Korting op verzendkosten

20%

50%

Eenmalige kosten

€ 0.00

€ 47.00

€ 97.00

€ 197.00

Pakketwaarde

€ 250.00

€ 375.00

€ 500.00

€ 1,000.00

Resultaatverwachting

+

++

+++++

++++++++

Meest Gekozen!

Onder aan deze pagina kun je het gewenste pakket aanvragen.

Benodigde tijd voor de training: 2 tot 4 uur per week! (meer mag natuurlijk en zal zeker ook meer resultaten opleveren).

Ga je niet verder als BrokkenPiloot, dan is de enige voorwaarde dat je verklaart dat je niet voor jezelf zult beginnen met de bij ons opgedane ervaringen en kennis! Wij moeten ons concept natuurlijk ook beschermen. Dit verklaar je al bij aangaan en betaling van het Trainingsprogramma.

Het Kennismakingspakket bevat:

  • 20 kg Geperste Wafelbrok + 5 proefzakjes om uit te delen;
  • 15 kg Premium + 5 proefzakjes om uit te delen;
  • 10 kg 3-Mix voor de kat + 5 proefzakjes om uit te delen;
  • Totale verkoopwaarde € 95,50!

Ik ben benieuwd voor welk pakket je kiest! Dat kun je hieronder doen.

Plezier voor Mens & Dier!

Bert Tijhoff

Ik kies voor Supportpakket: (klik op het pakket van je keuze, deze wordt dan geselecteerd en komt in een blauwe balk te staan):

Pakket G3 is het meest gekozen pakket!.

Voorletters: (*)
Voornaam: (*)
Achternaam: (*)
Geslacht: ManVrouw
Email: (*)
Telefoon: (*)
Straat: (*)
Huisnummer: (*)
Postcode: (*)
Plaats: (*)

Na verzending zie je hieronder een bericht dat je aanvraag verzonden is en ontvang je een ontvangstbevestiging in je mail! Mocht dit niet het geval zijn, is er helaas iets misgegaan bij het invoeren, dan wel verzenden. Probeer het dan nogmaals of neem contact met ons op!