Wanneer je aan de slag gaat als Onafhankelijk Zelfstandig BrokkenPiloot bepaal je uiteraard zelf hoe je dit binnen de kaders van de BrokkenPiloten-formule wilt gaan doen. Om je op weg te helpen hebben wij naast de 4 weekse startertraining ook een aantal ondersteuningspakketten ontwikkeld, waardoor jij op de meest effectieve manier aan de slag kunt.

Je hebt de keuze uit 4 verschillende pakketten. Afhankelijk van het gekozen pakket neemt de resultaatverwachting exponentieel toe. En het mooie is dat de resultaten die je in de eerste 4 weken boekt, daarna met vaste regelmaat terug zullen komen. We werken immers aan een langdurige relatie met een klant, zodat je als BrokkenPiloot daar met vaste regelmaat de bestellingen kunt afleveren.

Aan jou de Keuze!

Alle pakketten bevatten uiteraard de 4 weekse starterstraining waar je al mee gestart bent, waarbij je één keer per week een training ontvangt met bijbehorend materiaal en opdrachten. Tevens kun je wekelijks deelnemen aan het BrokkenPilotenWebinar, waarbij verschillende onderwerpen besproken worden en je live vragen kunt stellen. Natuurlijk kun je ook altijd je vragen stellen via de mail en krijg je in principe binnen 24 uur antwoord.

Bij de pakketten 1G en 2G ligt het accent op klantenwerven en bestel je pas brokken nadat je er een klant voor hebt. Hiermee voorkom je dat je voorraad aanlegt, waarvoor nog geen klanten zijn. Pakket 2G heeft daarbij als voordeel dat je wel gelijk professioneel naar buiten kunt treden met je eigen e-mailadres en webpagina op de site van uwbrokkenpiloot.nl.

Bij de pakketten 3G en 4G ontvang je een pakket aan brokken met een verkoopwaarde van € 95,- +. Daarnaast ontvang je ook een gelijk aantal zakken van 10% om de 10% probeerregeling toe te passen en ontvang je ook nog ander ondersteunend materiaal. Voordeel hiervan is dat je direct producten kunt laten zien, proeven en verkopen.

En wanneer je voor pakket 4G kiest, ontvang je daar tevens een half uur per week persoonlijke training en coaching van mij bij.

Het is aan jou hoe jij je start wilt maken en of je kiest voor de rustige aanpak of dat je er vol voor wilt gaan en in je business wilt investeren.

Je kunt ook besluiten om niets te doen en de huidige training gewoon voort te zetten. Je beperkt jezelf dan wel, omdat je geen toegang tot het membership-gedeelte hebt. Bij enige twijfel raad ik je daarom aan met pakket 1G te beginnen. Je ontdekt dan heel snel of het BrokkenPiloot zijn iets voor je is. Wil je echter snel resultaat boeken, raad ik je aan te kiezen voor minimaal pakket 3. De keuze is aan jou. Hieronder nog even een overzicht van de pakketten.

1G 2G 3G 4G
4 weekse starterstraining X X X X
Abonnement OKC met: 1 mnd 3 mnd 3 mnd 3 mnd
Toegang tot alle online info X X X
Toegang tot webinars X X X X
Vraag en antwoord via mail X X X X
Eigen webpagina X X X
Eigen uwbrokkenpiloot email X X X
Advieskaart X X X X
normaal € 17,- per mnd (min. 3 mnd)
Promotiepakket
Productflyer 50 st. 50 st. 50 st.
Productflyer met eigen gegevens 1.000 st.
Visitekaartjes met eigen gegevens 500 st.
Cap met uwbrokkenpiloot.nl logo 1 1
Naambordjes voor achter de autoruit 3
Poster met logo uwbrokkenpiloot.nl  3 3 3 3
Poster met aanbieding 10% Extra  3 3 3 3
BrokkenPakket
20 kg Geperste wafel + 10% extra 1 4
15 kg Premium + 10% extra 1 4
3-Mix Kat + 10% extra 1 2
Verzendkosten 1 1
Extra
Persoonlijke coaching 4 uur
Inkoopwaarde € 51.00 € 75.00 € 150.00 € 950.00
Eenmalige investering € 17.00 € 47.00 € 137.00 € 497.00
verkoopwaarde € 0.00 € 0.00 € 95.50 € 382.00
Feitelijke eenmalige investering € 17.00 € 47.00 € 41.50 € 115.00
Resultaatverwachting + ++ +++++ ++++++++
Meest Gekozen!
Betaling in termijnen mogelijk van 2 x € 75,- 2 x € 270,-

Onder aan deze pagina kun je het gewenste pakket aanvragen.

Ik ben benieuwd voor welk pakket je kiest!

Plezier voor Mens & Dier!

Bert Tijhoff

Ik kies voor Startpakket: (klik op het pakket van je keuze, deze wordt dan geselecteerd en komt in een blauwe balk te staan):

Pakket G3 is het meest gekozen pakket!.

Ik wil graag in termijnen betalen.

Voorletters: (*)
Voornaam: (*)
Achternaam: (*)
Geslacht: ManVrouw
Email: (*)
Telefoon: (*)
Straat: (*)
Huisnummer: (*)
Postcode: (*)
Plaats: (*)

Na verzending zie je hieronder een bericht dat je aanvraag verzonden is en ontvang je een ontvangstbevestiging in je mail! Mocht dit niet het geval zijn, is er helaas iets misgegaan bij het invoeren, dan wel verzenden. Probeer het dan nogmaals of neem contact met ons op!