Klanten
AdviesKaart EcoVit

Op de AdviesKaart vind je in één opslag informatie over een aantal zaken die handig zijn om bij de hand te hebben wanneer je met een klant aan het praten bent.

 

Download hier de AdviesKaart EcoVit!

Zorg dat je de AdviesKaart bij de hand hebt om:

Te Adviseren Welk Voer Geschikt Is!

Op de AdviesKaart kun je in het productoverzicht heel snel zien welke voersoorten voor welke dieren geschikt zijn. In sommige gevallen staat er een – of + vermeld met daarbij een percentage. In dat geval dien je het advies passend bij het gewicht van het dier met het aangegeven percentage te verlagen (-) of te verhogen (+).

Voerhoeveelheid

In de voedingstabellen kun je zien wat het voeradvies per gewicht is. Uiteraard is dit een benadering om dat de werkelijke behoefte afhangt van meerdere factoren. Wijs de klant daar ook altijd op. Voeren doe je met het oog! Let op de conditie van het dier en de constitutie van de ontlasting.

Productinfo

Per voersoort staat ook de hoeveelheid per zak en de prijs per zak vermeld.

Aantal dagen

Op basis van het gewicht van het dier heb je het voeradvies bepaald. In de tabel zie je vervolgens ook wat de verwachting is tot het moment dat de zak leeg is. Uiteraard zorg je er voor dat je voor dat moment contact hebt gehad me de klant en een nieuwe zak voer geleverd.