Wanneer je aan de slag gaat als Onafhankelijk Zelfstandig BrokkenPiloot bepaal je uiteraard zelf hoe je dit binnen de kaders van de BrokkenPiloten-formule wilt gaan doen. Om je op weg te helpen kun je nu direct starten met de vierweekse trainings, waardoor jij op de meest effectieve manier aan de slag kunt en tijdens deze 4 weken al geld gaat verdienen.

Natuurlijk kun je ook altijd je vragen stellen via de mail en krijg je in principe binnen 24 uur antwoord.

Benodigde tijd voor de training: 2 tot 4 uur per week! (meer mag natuurlijk en zal zeker ook meer resultaten opleveren).

Ga je niet verder als BrokkenPiloot, dan is de enige voorwaarde dat je verklaart dat je niet voor jezelf zult beginnen met de bij ons opgedane ervaringen en kennis! Wij moeten ons concept natuurlijk ook beschermen. Dit verklaar je door hieronder het formulier in te vullen en te bevestigen. Daarna start de training automatisch.

Plezier voor Mens & Dier!

Bert Tijhoff

Voorletters: (*)
Voornaam: (*)
Achternaam: (*)
Geslacht: ManVrouw
Email: (*)
Telefoon: (*)
Straat: (*)
Huisnummer: (*)
Postcode: (*)
Plaats: (*)

Ja, ik wil graag gratis en vrijblijvend starten de BrokkenPiloten StarterTraining. Na deze 4 weken beslis ik of ik ook BrokkenPiloot blijf.
Kies ik er voor om tijdens of na de 4 weekse training om geen BrokkenPiloot te worden, verklaar ik hierbij geen verder gebruik te maken van de opgedane BrokkenPilotenkennis en -ervaring en ook dat ik zeker niet in deze markt voor mij zelf aan de slag zal gaan, danwel de informatie door te verkopen.
Ik houd me uiteraard beleidsregels en procedures behorende bij het BrokkenPiloten-concept..

Vergeet niet de voorwaardenvakjes aan te klikken, want anders wordt je aanvraag niet verzonden.

Na verzending zie je hieronder een bericht dat je aanvraag verzonden is en ontvang je een ontvangstbevestiging in je mail! Mocht dit niet het geval zijn, is er helaas iets misgegaan bij het invoeren, dan wel verzenden. Probeer het dan nogmaals of neem contact met ons op!